Полезно

Модерния цвят на интериорните врати

Преди няколко години, класическия цвят за интериор, особено при вратите беше бялото. Където и да отидем на гости ,белите врати ни преследваха. Всеки притежател на старите боядисани в бяло врати , знае колко са  трудни за поддръжка.  Обаче времената се променят и тази класика при вратите избледнява. В днешно време на пазара се предлага разнообразие от цветни врати. В съвременния дизайн най-предпочитан цвят стана венгето. Венгето също като бялото е непретенциозен цвят.

Той подхожда на всеки интериор. Този цвят е близък до черното. Венгето демонстрира изтънченост, стабилност, класа и  стил . Цветът може да успокои или развълнува, да създаде хармония или хаус. Също така една масивна врата в този цвят ще респектира и ще придаде  усещане за скрито и непознато. С такава врата нито една стая  във вашия дом няма да изглежда безлична.  Венгето прекрасно контрастира с  по-светлите цветове. Представете си колко красиво ще изглежда една стая с бели стени и венге врата. Ще изглежда богато, благодарение на контраста.

Mоже да контрастира не само със стените, а и с подовата настилка. Ако сте се спрели на тъмна врата, би било прекрасно интериора да е със същия акцент. Всяка врата ще стои прекрасно в този елегантен цвят. Особено ако е със стъкло. Вратите се предлагат с различни видове стъкла (орнаментно, бял мат, тип „чинчила” или прозрачно). Най-красиво ще е, ако стъклото е бял мат. Така орнамента ще изпъкне.  Този модерен цвят също би си подхождал с червено . Представете си една баня в червено .

Красиви искрящи червени плочки с красиви бели фигури и на фона една масивна врата във венге. Още по-интересно може да се направи когато касата е бяла, а крилото венге. Не само интериорните врати изглеждат добре в този цвят. Входни врати с МДФ панели както и  блиндирани врати също се предлагат в този цвят. При тях самия цвят придава усещането за тежест и стабилност. А и идеално си отиват с входните метални табелки или цифри. Така че избягайте от миналото и се впуснете в бъдещето с новите модни цветови тенденции.

Модерния цвят на интериорните врати
Гласувай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *