Блиндирана врата
Полезно

Как да пребориш страха си от закупуването на блиндирана врата

Предимствата на блиндираните врати

В повечето случаи хората избират да си монтират метални врати. Тези хора най-вероятно се страхуват да не влязат с взлом в домът им, най-вероятно искат да внушат респект или като трета причина е по-добрата визия. Много важно е, че една блиндирана врата притежава много предимства пред дървена врата. В тази статия ще се опитаме да обясним с какво те ги превъзхождат.

Тези врати не са от скоро на пазара. Разликата от предшествениците и от днешните е огромна.

Има много видове и различни цветове. Във всеки наш магазин предлагаме голямо разнообразие от модели входни и блиндирани врати. Освен това ще видите голямото количество и от цветове. Блиндираните врати са направени от прахово боядисан метал, който имитира дърво.

Вратите се заключват горе в касата, тристранно и долу в прага. Подсилени са с шест пасивни шипа, които са скрити в касата.

Те имат поставена каменна вата, която служи за шумо- и топлоизолация. Имат пресовани дървесни частици. Имат и заключващо резе от вътрешната страна, заради което не се налага да се използва ключ от вътрешната страна. Блиндираните врати имат регулируема каса, която може да стане за зид, който е с дебелина до 34см. Също така те разполагат с поставено гумено уплътнение, което е по цялото протежение на вратата.

Блиндирана врата

Видове обкови на блиндираните врати

Вратите можете да ги намерите с различен обков – подвижна или пасивна дръжка, която да бъде за външната страна, а за вътрешната страна – иноксова подвижна дръжка. Пасивните дръжки, които се предлагат от нас са тип „пура” и „полумесец”.

Друго, което може да се отбележи за тях е, че са достъпни на цени за всеки джоб. Някои от блиндираните врати не могат да се поставят на къща, защото не разполагат с UV защита. Ако все пак сте решили, че искате такава врата за къщата Ви, то трябва да имате изграден навес или да направите такъв.