Интериорна HDF врата с код 033, цвят Венге
Полезно

Интериорни врати серия Стандарт

Интериорните врати са частта от дома ни, която всеки ден ще се използва и ще се допираме до нея. Труден е изборът, макар предлагането да е толкова голямо. Богато разнообразие на модели, цветове и качество. Вътрешните врати от серия Стандарт са с класически и много също така модерни и разчупени модели. Има голям избор за всеки вкус. Модели със стъкло, а и такива с фрезовка.

Съчетание на интериорните с входни врати

Важно е да съобразим интериорните врати с входната ни врата, както и със стените и мебелите. Богатата гама на серия Стандарт предлага и предложения за най-взискателните клиенти. Касите са разтегателни и това позволява тя да обгърне целия ви зид и да имате первази и отвътре и отвън. Облата им форма е много по-харесвана от класическите модели. Формите на крилото са, както с правилни форми, така и с овални такива. Покритието е с PVC фолио, много нежно и гладко на допир. Има два модела дръжки: розетка – тя е от две кръгли части и цял шилд – цяла дръжка в правоъгълна форма с орнаменти по нея.

Gradde Wartburg Verade

Предлагат се и модели с каси, които са за жилища с лята метална каса. Нормално е никой не иска да я кърти и създава излишна работа, затова точно тези каси панел на серия Стандарт се поставят върху металната каса. Касата панел е с дебелина 1 см, което ще запази светлия отвор с по-голям размер и ще Ви е доста по-удобно, когато внасяте или изнасяте мебели.

Плъзгащи интериорни врати

Възможно е и поставяне на плъзгаща врата от тази серия. Може да бъде всяко едно от крилата, което харесате, също може да се постави каса на отвора или крилото да бива плъзгано по стената. Изключително удобен вариант, за да разделите 2 стаи за дрешник или мокро помещение. В повечето случаи се слагат врати със стъкло на кухня, хол, всекидневна, а плътни или фрезовани модели на освен на спални и бани, също така могат да се сложат на тоалетна и килер.

Няма никакъв проблем вратите от серия Стандарт да се използват също и за баня, те са влагоустойчиви, стига да не се обливат постоянно с вода. По този начин всичките Ви стаи ще бъдат с еднакви по цвят и модел врати.