Показване на единичен резултат

Активни филтри

Сигурни входни врати във Варна

Входните врати са синоним на здравина и сигурност. За да бъдат, обаче, и впечатляващи, е задължително да изглеждат красиви и стилни. Порта Нова – Варна ще Ви предложи всичко това на едно място и то на супер достъпни цени. Висококачествените ни блиндирани врати ще Ви защитят от посегателства, а моделите метални врати с UV защита ще предпазят дома Ви от директните атмосферни влияния.

Изберете най-добрата врата за Вашата къща или апартамент!

Външните врати са създадени да са по-издръжливи от вътрешните. Затова и тяхната конструкция е по-различна. Материалите за производство на входните врати трябва да са издръжливи срещу вятър, дъжд, сняг, слънце, високо ниво на влажност и екстремни температури. За да изпълняват максимално своите функции и да предпазят всеки един вид жилище в окомплектовката на входните врати се включват уплътнение, праг и заключващ механизъм. Добавени са и всички необходими детайли по монтажа на избраната врата.

В Порта Нова – Варна може да избирате между блиндирани и изцяло метални входни врати.  Разполагаме с голямо разнообразие, за да покрием очакванията и предпочитанията на нашите клиенти. Нашият екип държим клиентите ни да са доволни от направената покупка, затова се придържаме единствено към сигурните и стабилни артикули, които предлагаме в нашия магазин. Разгледайте какви качества притежават двата вида, за да подберете това, което Ви е необходимо.

Изберете входна врата от Порта Нова – Варна, за да сте сигурни, че сте защитили Вашето семейство и имот. Качеството си заслужава инвестицията.

Метални входни врати Варна

Метални входни врати

  • Метални врати с отлично качество.
  • Входни врати на супер цени, в комплект със сигурни заключващи системи.
  • Подходящи както за къщи, така и за апартаменти, мазета и панелни жилища.
  • Разнообразие от цветове и красиви модели.

Блиндирани входни врати Варна

Блиндирани входни врати

  • Блиндирани врати с безспорно качество на много достъпни цени от Порт Нова Варна.
  • Сигурни входни врати с едни от най-модерните заключващи системи или с аларма.
  • Разнообразни, стилни и елегантни модели с покритие от MDF-плоскости.

Блиндирана входна врата модел T-905

699.00 лв.