Блиндирана входна врата код Т905

Блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. MDF фрезовани панели с лакирано покритие. Размери на вратата с касата - 90/200 см. 

Дебелината на крилото е 90мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF фрезовани панела с лакирано покритие, всеки по 10мм, а за шумо и термоизолация е поставена минерална вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и на крилото, също и с "Г-образна" лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Задният панел е с MDF рамка. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа. Добавена е и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

Моделът е с вградена алармена система с дистанционно управление.

** Повърхността на вратата подлежи на захабяване вследствие на слънчевите UV-лъчи и влагата, и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата. 

В комплекта се включва:

  • Крило 9см ;
  • Регулируема каса за зид с дебелина до 34см,с фабрично поставено гумено уплътнение по нея;
  • Обков: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна; шпионка; регулируеми панти;
  • Една централна система за заключване с три ключа; бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване;
  • Вградена алармена система с дистанционно управление;
  • От страната на пантите крилото е подсилено с осем пасивни шипа, които при затворено положение на вратата са скрити в касата;

Допълнителна информация

  • Цена: 699.00 лв.